Tickets bestellen

Het NRO-congres voor onderwijsprofessionals uit primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal (voortgezet) onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Ontmoet mensen die net als jij interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Dat kunnen leraren of team- en schoolleiders zijn, maar ook medewerkers kwaliteitszorg, intern begeleiders, bestuurders, adviseurs of ontwikkelaars van leermiddelen. En natuurlijk onderwijsonderzoekers, met elk hun eigen expertise. Iedereen heeft affiniteit met de combinatie onderwijs/onderzoek, dus de basis voor een goed gesprek is er altijd.

Het is mogelijk om in één keer meerdere tickets te bestellen. Klik daarvoor onder aan het formulier op ‘Opslaan en extra persoon toevoegen’

Heb je vragen over je het bestellen van tickets? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of mail naar het NRO-congresteam congres@nro.nl.

Meet & Match

Je netwerk uitbreiden? Nieuwe mensen ontmoeten, die net als jij een interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek? Dat kan! Tijdens Meet & Match op het NRO-congres.

Check of er iemand is die je interesse wekt of naar jou(w expertise) op zoek is.

Hoe werkt het?
Meld je aan bij de NRO LinkedIn-groep. Stuur een connectieverzoek en spreek af op 1 november tijdens de lunch op het Meet & Match ‘trefpunt’!

Let op: gebruikt u het NRO-congres om voor lunchoverleg af te spreken met een relatie of collega? Dat kan als diegene € 25,- voor de lunch afrekent bij de ontvangstbalie (over te boeken met iDEAL of Paypal). Voor het gehele programma graag inschrijven à € 75,- via bovenstaand formulier.

 

Tree
  • poraad
  • voraad
  • mboraad
  • ecbo
  • onderwijs
  • vor
  • didactief
Kom ook en ontdek samen hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken!
NRO logo
Simple Share Buttons