Het Polargebied in Media Plaza
Foto: Media Plaza

Locatie

Dit jaar is het NRO-congres bij Media Plaza.

Media Plaza ligt in het hallencomplex van Jaarbeurs. Je bereikt Media Plaza via de roltrappen naar boven in de centrale hal van het hallencomplex. Bovenaan de roltrap word je door ons verwelkomd.

Handig voor jou om te weten als bezoeker

Route & parkeren

Route
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Bekijk ook de plattegrond voor de route per auto.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en de actuele plattegrond met aanrijroutes.

Parkeren
Wanneer je naar Media Plaza komt, adviseren wij om te parkeren op P4. Vervolgens loop je het hallencomplex binnen via Entree West. Als deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan kun je ook parkeren op P1 of P3. Je komt dan via Entree Oost binnen.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur).

Je kunt ook vooraf een parkeerplaats reserveren.

Alle informatie over parkeren bij Jaarbeurs vind je op de pagina Parkeren.

Park & Ride
Een andere parkeertip is Park & Ride: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. In de omgeving van Utrecht zijn meerdere stations met een Park & Ride-voorziening.

Openbaar vervoer

Trein en bus
Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus goed te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier je reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het hallencomplex van Jaarbeurs.

Lopen
Bekijk de plattegrond voor de route vanaf het busstation of Centraal Station.

Taxi
De taxistandplaatsen vind je bij de busstations aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor mindervaliden. Je kunt met je mindervalidenkaart op elk parkeerterrein van Jaarbeurs gratis parkeren.

Rolstoel lenen
Jaarbeurs heeft een aantal rolstoelen beschikbaar. Deze zijn te vinden in het hallencomplex bij Entree Oost. Voor het gebruik van een rolstoel in het hallencomplex meld je je bij de EHBO-ruimte. Deze bevindt zich naast de receptie van Entree Oost. Het is niet mogelijk een rolstoel van tevoren te reserveren.

Slechthorend of slechtziend
Neem van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar congres@nro.nl.

Internet/WiFi

Er is gratis WiFi beschikbaar in Media Plaza.

Kolfruimte

In het hallencomplex is een kolfruimte aanwezig. Hier staan ook koelkastjes. De sleutel voor de kolfruimte haal je op bij de receptie van het hallencomplex. De gastvrouw of -heer vertelt dan ook waar deze ruimte exact te vinden is

Looproute

Kom je met het openbaar vervoer en weet je niet zeker hoe je naar Media Plaza loopt? Bekijk dan de onderstaande video voor de snelste looproute.

Adres

Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht)
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht