Sessies

Sessie of pitch verzorgen 

Met onderzoek onderwijs vernieuwen! Daar hebben we jouw bijdrage voor nodig! We stellen graag samen een interessant programma op voor het NRO-congres 2019. Je kon je tot en met maandag 17 juni 2019 aanmelden om één van de sessies of pitches te verzorgen op 30 oktober.

Wat houdt dat in?

  • Sessie: het geven van een workshop of interactieve presentatie van maximaal 50 minuten over het onderzoek. Afhankelijk van de inzendingen is het mogelijk dat dezelfde onderwerpen gebundeld worden en dat inzendingen aan elkaar gekoppeld worden. De sessie moet voldoen aan onderstaande criteria.
  • Pitch: het houden van een pitch van 5 minuten over je onderzoek die moeten voldoen aan één van de negen onderwerpen. De overige criteria zijn voor de pitch niet van toepassing. Elke pitch sessie bestaat uit 5 pitches waarna er ruimte is voor vraag en discussies met elkaar. De pitch staat onder leiding van een moderator om alles in goede banen te leiden.

Criteria sessies

  • Onderzoek moet gebaseerd zijn op wetenschappelijk- of praktijkgericht onderzoek.
  • De sessie moet worden gegeven door een onderzoeker en een professional uit de praktijk, waarbij zij beide een deel van de sessie voor hun rekening nemen.
  • We hebben samen met onze congrespartners negen onderwerpen geselecteerd die aansluiten bij het thema met onderzoek onderwijs vernieuwen.
  • Om interactie in het programma te houden hebben we twee werkvormen geselecteerd waar de sessie aan moet voldoen.

Selectieperiode

Wordt jouw bijdrage geselecteerd? Dan laten we je dat begin juli 2019 weten. In september nemen we contact met je op om allerlei praktische zaken rondom jouw sessie door te spreken.

Wordt jouw bijdrage niet geselecteerd? Ook dan stellen we je zo snel mogelijk maar uiterlijk begin september op de hoogte. Uiteraard is het mogelijk om een toelichting op de afwijzing te krijgen.

Bij algemene vragen over het congres kun je contact opnemen met congres@nro.nl.