Sessies

Verzorg jij straks een sessie? 

Met onderzoek onderwijs vernieuwen! Daar hebben we jouw bijdrage voor nodig! We stellen graag samen een interessant programma op voor het NRO-congres 2020. Voldoe jij aan onderstaande criteria? Meld je dan nu aan en verzorg één van de sessies op 28 oktober.

Wat houdt dat in?

  • Sessie: het geven van een workshop of interactieve presentatie van maximaal 45 minuten over het onderzoek. Met na iedere sessie de mogelijkheid om 10 minuten met elkaar in gesprek te gaan, gedachten uit te wisselen en te netwerken. Afhankelijk van de inzendingen is het mogelijk dat dezelfde onderwerpen gebundeld worden en dat inzendingen aan elkaar gekoppeld worden. De sessie moet voldoen aan onderstaande criteria.
  • Pitch: het houden van een pitch van 5 minuten over je onderzoek die moeten voldoen aan één van de negen onderwerpen. De overige criteria zijn voor de pitch niet van toepassing. Elke pitch sessie bestaat uit 5 pitches waarna er ruimte is voor vraag en discussies met elkaar. De pitch staat onder leiding van een moderator om alles in goede banen te leiden.

Criteria sessies

  • Onderzoek moet gebaseerd zijn op wetenschappelijk- of praktijkgericht onderzoek.
  • De sessie moet worden gegeven door een onderzoeker en een professional uit de praktijk, waarbij zij beide een deel van de sessie voor hun rekening nemen.
  • We hebben samen met onze congrespartners negen onderwerpen geselecteerd die aansluiten bij het thema met onderzoek onderwijs vernieuwen.
  • Om interactie in het programma te houden hebben we twee werkvormen geselecteerd waar de sessie aan moet voldoen.

Voldoe jij aan bovenstaande criteria? Dien dan jouw voorstel voor een pitch of sessie in via onderstaand formulier!

Deadline indienen en meer informatie

Tot en met zondag 7 juni 2020 is het mogelijk om jouw voorstel voor een pitch of sessie in te dienen. Na deze datum worden alle inzendingen bekeken en bijdragen geselecteerd om te zorgen voor een passend en gevarieerd aanbod. In verband met de zomervakantie hoor je begin juli 2020 of jouw bijdrage is geselecteerd. Heb je in de tussentijd vragen? Die kun je stellen aan congres@nro.nl.

Sessie of pitch indienen