nro congres 2016

NRO-congres 2016

Op 2 november 2016 vond de tweede editie plaats van het NRO-congres voor onderwijs en onderzoek, met als thema ‘Kennis maken, kennis delen’. Voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal (voortgezet) onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Bekijk het e-zine van Magazine on the Spot om de dag te herbeleven of een indruk te krijgen als je er niet bij was. Ook schreef wiskundedocent Paul Ket een mooie impressie op het blog Onderzoekonderwijs.

Mede op basis van de evaluatie zal het NRO-congres van 2017 een nóg aantrekkelijker en overzichtelijker programma bieden, met minstens dezelfde mogelijkheden om met elkaar in gesprek te gaan. De ambitie is om meer diepgang aan te brengen. Sommige bezoekers doen de suggestie om meer voor aparte groepen te organiseren: dit nemen we nog in beraad – het congres beoogt juist de verbinding tussen verschillende werelden.

Uitreiking NRO-verbindingsprijzen

Tijdens het congres werden twee verbindingsprijzen uitgereikt: de NRO-VOR-praktijkprijs en de NRO-onderwijsprijs. Bezoekers kozen hun publieksfavoriet uit de in totaal zes genomineerden.