NRO-congres 2018

NRO-congres 2018

Was jij erbij 31 oktober? Wij kijken terug op een geslaagde dag voor onderwijs en onderzoek vol ontmoetingen, goede gesprekken en vragen mét (vaak) antwoorden. Een deel van de dag is vastgelegd door tweede- en derdejaars studenten van de academische pabo van de Utrechtse Marnix Academie. Bekijk ook het fotoalbum voor een impressie van deze dag.

Dagvoorzitter Annemarijke Jolmers

Annemarijke Jolmers is dagvoorzitter, gespreksleider en vormgever van bijeenkomsten. Ze was als communicatie-allrounder de afgelopen drie jaar inhoudelijk betrokken bij het NRO-congres. Dit jaar stond Annemarijke zelf op het podium als dagvoorzitter om u de dag door te leiden en verbindingen te maken.

Keynote Jelmer Evers

Jelmer Evers is docent geschiedenis, schrijver, learning expert en innovator. Hij maakt gebruik van leerstrategieën als MOOCs, spel-gerelateerd leren en Gamification. Jelmer wil de maatschappij meer bewust maken van de cruciale veranderingen in leermethodes en het onderwijs. Op het NRO-congres sprak hij over onderwijsvernieuwing.

NRO-verbindingsprijzen
Tijdens het NRO-congres maakte de jury de twee winnaars bekend. Daisy Beelen won de prijs voor leraren, Eric-Jan Wagenmakers ging met de prijs voor onderzoekers aan de haal. Bekijk de winnaars en genomineerden.

De Kennisrotonde Draait Door
Ben je benieuwd hoe onderwijsprofessionals de Kennisrotonde gebruiken? Bekijk een impressie van de talkshow ‘Kennisrotonde Draait Door’ op het NRO-congres 2018.

NRO-congres 2019
Wil je er volgend jaar (weer) bij zijn en als eerste op de hoogte zijn van het NRO-congres 2019. Meld je dan aan voor de mailinglijst.