NRO-congres 2018

NRO-congres 2019

Met ruim 500 enthousiaste bezoekers op 30 oktober 2019 kijkt het NRO terug op een geslaagde vijfde editie van het NRO-congres voor onderwijs en onderzoek. Er was ruimte voor kennisdeling, inspiratie én goede gesprekken. Een deel van de dag is vastgelegd door studenten van de academische pabo van de Utrechtse Marnix Academie. Bekijk het e-zine met foto’s, filmpjes en andere impressies van de dag.

NRO-verbindingsprijzen 2019
Joyce Kuenen won de prijs voor leraren, Ellen Rusman ging met de prijs voor onderzoekers aan de haal. Bekijk de winnaars en kanshebbers.

Magazine on the Spot
Magazine on the Spot was aanwezig om een digitaal magazine met foto’s, filmpjes en andere impressies van het NRO-congres te maken. Bekijk het e-zine dat zij voor ons maakten.

Meer onderzoek voor het onderwijs
Heb je de smaak te pakken en wil je vaker onderzoek gebruiken in je onderwijs?
Vanaf 29 oktober 2019 hebben leraren in het po, vo en mbo een jaar lang gratis toegang tot wetenschappelijke publicaties. Deze pilot is een initiatief van PO-Raad, VO-raad, MBO Raad, het NRO en de Koninklijke Bibliotheek. Leraren en andere onderwijsprofessionals kunnen zich voor deze pilot aanmelden.